Güncel

Başiskele Sahili’nde Çeyrek Final Coşkusu

A Milli Futbol Takımımızın, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldiği maçın coşkusunu, Başiskele Sahili’nde kurulan dev ekran önünde yaşadılar.

3 Temmuz 2024 Saat: 13:35
Başiskele Sahili’nde Çeyrek Final Coşkusu
Başiskele Sahili’nde Çeyrek Final Coşkusu

 

Almanya’nın ev sahipliği yaptığı EURO 2024 maçları büyük heyecana sahne olmaya devam ederken, A Millilerimizin Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmesi Başiskele halkını büyük bir sevince boğdu. Başiskele Belediyesi tarafından Başiskele Sahili Kaykay Pisti yanına kurulan dev ekran önünde bir araya gelen futbolseverler, A Milli Futbol Takımımızın Avusturya ile karşılaştığı maçı büyük bir coşku ve heyecanla takip ettiler.

 

MAÇA YOĞUN İLGİ

 

Başiskeleli futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Türkiye-Avusturya maçını, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de hemşehrileriyle birlikte izledi. 

 

A Milli Futbol Takımımız için tek yürek olan Başiskeleliler, kırmızı-beyaz formalar ve Türk bayrakları ile alanı hıncahınç doldurdu. Büyük bir heyecan ve coşkuyla maçı takip eden 7’den 77’ye tüm vatandaşlar, 2-1’lik galibiyet sonrası çeyrek finale yükselen A Milli Takımımızın başarısını hep birlikte kutladı.

 

ÇEYREK FİNAL MAÇI DA DEV EKRANDA

 

Çeyrek finalde Hollanda ile 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de karşılaşacak A Millilerimizin maçını Başiskeleliler, hava şartlarının müsait olması durumunda yine dev ekranda aynı yerde takip edebilecek.

 

40birhaber.com Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız